Nå er det åpent for søknader til NFFs anerkjente renteanalytikerkurs

Nå kan du søke på NFF sitt velrenommerte renteanalytikerkurs, som har fokus på analyse og forvaltning av renteinstrumenter. Kurset passer for deg som arbeider med og har behov for å forstå kompleksiteten i rentemarkedet og som til daglig arbeider med problemstillinger innenfor temaet. Oppstart på årets kurs er 26. november og søknadsfrist er 15. oktober.

Nå kan du søke på NFF sitt velrenommerte renteanalytikerkurs, som har fokus på analyse og forvaltning av renteinstrumenter - og få tittel som renteanalytiker. Kurset passer for deg som arbeider med og har behov for å forstå kompleksiteten i rentemarkedet og som til daglig arbeider med problemstillinger innenfor temaet. Oppstart på årets kurs er 26. november og søknadsfrist er 15. oktober.

NFFs renteanalytikerkurs er et anvendt og krevende kurs i finansielle emner, med mål om å gi deltakerne en solid oppdatering i renteteori med vekt på obligasjonsmarkedet, ved å kombinere teori og praksis.

Kurset er fordelt i to hoveddeler. Del 1 består av basiselementer og metodelære, mens del 2 består av forvaltning. Kurset har fire samlinger som arrangeres i tredagers helgesamlinger (fredag, lørdag og søndag). Hver del avsluttes med en firetimers eksamen. I tillegg skal det innleveres en skriftlig, gruppebasert fagoppgave. Det krever aktivt engasjement og deltakelse både på samlinger og i hele perioden, da kurset er omfattende.

Klikk her for mer informasjon om kurset og søknadsprosessen.